Carl-Johan Blomqvistin stipendi on nyt haettavissa

Ajankohtaista

Carl-Johan Blomqvistin stipendi on nyt haettavissa

Carl-Johan Blomqvistin vastaperustettu stipendi on nyt haettavissa. Stipendi jaetaan hakemusten perusteella henkilölle tai ryhmälle, joka opiskelee tai muuten edistää kuljetusalaa Suomessa. Tämä Powder-Transin 50-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä keväällä julkistettu stipendi jaetaan nyt ensimmäistä kertaa.

Perustettu kuljetusalan stipendi julkistettiin Powder-Transin 50-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä keväällä ja ensimmäinen stipendi on nyt haettavissa. Kuvassa vasemmalta Carl-Johan Blomqvist, jonka nimeä stipendi kantaa, Christian, Sonja ja Fredrik Blomqvist.

Ensimmäinen stipendi julistetaan nyt haettavaksi viimeistään 21.11.2022 ja se jaetaan valitulle henkilölle tai ryhmälle vuoden lopulla. Stipendin saaja valitaan jatkossa vuosittain jätettyjen hakemusten perusteella, mutta stipenditoimikunnalla on oikeus valita saaja myös muiden kuin hakemuksen jättäneiden joukosta.

Stipendin saajan valintakriteerit ovat, että henkilö/henkilöt opiskelevat kuljetusalan ammattiin/suorittavat alan opintoja tai ovat muilla tavoin merkittävästi edistäneet kuljetusalaa ja sen tunnettuutta. Stipendihakemukset perusteluineen on jätettävä Powder-Transin kotisivuilta löytyvän ohjeistuksen mukaisesti. Myös hakulomake löytyy yrityksen kotisivuilta. Stipendin saajan/saajat valitsee stipenditoimikunta, jossa ovat edustettuina kuljetusalan oppilaitokset, poliisitoimi sekä muut kuljetusalaan kytköksissä olevat toiminnot, kuljetusalan media sekä Powder-Trans –yritys ja Blomqvistien perhe.

Tänä syksynä stipendin saajan valinnan suorittavaan stipenditoimikuntaan kuuluvat seuraavat henkilöt: apulaisrehtori Juha Jokinen, ammattiopisto Novida, entinen ylikonstaapeli poliisin raskaan liikenteen valvonnasta, nykyinen kouluttaja logistiikka-alalla Vesa Roima, päätoimittaja Jouni Hievanen, kuljetusalan lehti Ajolinja, kuljetusalan yritysneuvoja Sture Holm, toimitusjohtaja Fredrik Blomqvist, operatiivinen johtaja Christian Blomqvist sekä hallituksen puheenjohtaja Carl-Johan Blomqvist.

Stipendi on yhteensä 2 000 euroa jaettuna yhtenä tai useampana stipendinä kerran vuodessa vuodenvaihteessa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.