Powder-Trans laajentaa hallitustaan

Ajankohtaista

Powder-Trans laajentaa hallitustaan

Powder-Trans laajentaa hallitustaan uusilla jäsenillä Suomesta ja Ruotsista. Powder-Trans Ab Oy:n hallitus saa kaksi uutta jäsentä ainoastaan omistajaperhettä edustaneiden entisten jäsenten lisäksi. Yrityksen yhtiökokous valitsi Sture Holmin Suomesta ja Leif Axelsson Ruotsista jäseniksi uuteen hallitukseen. He edistävät hallituksen työskentelyä ulkopuolisella osaamisella ja laaja-alaisella teollisuusalan tuntemuksella.

Sture Holm (vas.) ja Leif Axelsson ovat uusia jäseniä laajennetussa hallituksessa.

Powder-Transin toiminta on viime vuosina kasvanut ja monipuolistunut merkittävästi ja haluamme nyt hallituspohjaamme laajentamalla vahvistaa entisestään tätä kehitystä, sanoo konsernijohtaja Fredrik Blomqvist.

Konsernin uuteen hallitukseen kuuluvat puheenjohtaja Carl-Johan Blomqvist sekä jäsenet Fredrik Blomqvist, Christian Blomqvist, Sture Holm ja Leif Axelsson.

Ottamalla hallitustyöskentelyyn mukaan muitakin kuin perheenjäseniä haluamme lisätä hallituksen osaamista ja siten vahvistaa hallituksen valmiuksia vastata konsernin tuleviin haasteisiin markkinoilla ja uuden strategiamme toimeenpanossa, sanoo Powder-Transin hallituksen puheenjohtaja Carl-Johan Blomqvist. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme vahvistaa hallitustamme Sture Holmin ja Leif Axelssonin kaltaisilla jäsenillä. Heillä on pitkäaikaista ja kattavaa osaamista logistiikasta sekä suurteollisuudesta, jota valtaosa asiakaskunnastamme edustaa, hän lisää.

Suomalainen Sture Holm on toiminut viime vuodet Powder Transin neuvonantajana. Hänellä on vankka kokemus suurteollisuuden johtotehtävistä sekä Suomessa että Ruotsissa. Hän on työskennellyt pitkään viestintäjohtajana ja markkinointijohtajana Dalsbrukin, Fundian, Rautaruukin sekä Ovakon teräskonserneissa. Ovakossa hän kuului myös konsernin johtoryhmään. Terästeollisuuden palveluksesta pois siirryttyään Holm on toiminut useampien kuljetusalan yritysten neuvonantajana sekä projektivetäjänä Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi hän on toiminut ja toimii osittain edelleen erilaisissa markkinointi-, media-, kiinteistö-, myynti-, vakuutus- ja televiestintäalojen yritysten luottamustehtävissä.

Myös ruotsalainen Leif Axelsson on työskennellyt kymmeniä vuosia pohjoismaisen suurteollisuuden palveluksessa pääasiassa kemian teollisuudessa. Hän päätti työuransa maailman suurimpiin kemian alan teollisuusyrityksiin kuuluvan Inovyn eurooppalaisten toimintojen logistiikkajohtajana. Ennen Inovytä Axelsson työskenteli johtotehtävissä kemianalan teollisuuskonsernien Norsk Hydro ja Bayer osto- ja myyntiyksiköissä. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus pohjoismaisesta kemian teollisuudesta. Aktiiviuransa työelämässä päätettyään Axelsson on jatkanut joissakin yrityksissä erilaisissa erityistehtävissä.

Powder-Transin hallitus kokonaisuudessaan vasemmalta: Fredrik Blomqvist, Christian Blomqvist, Carl-Johan Blomqvist (hallituksen puheenjohtaja), Leif Axelsson ja Sture Holm.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.