Kesätervehdys

Ajankohtaista, Uncategorized

Kesätervehdys

Pienempiä määriä, mutta käänteen merkkejä ilmassa

Jauhekuljetusala on tänä vuonna taantunut jonkin verran ja toimitusmäärät pienentyneet sen myötä. Tämä näkyy etenkin rakennussektorin kuljetuksissa. Laskusuuntaus huomattiin varhaisessa vaiheessa Powder-Transilla ja ryhdyimme välittömästi toimenpiteisiin kuljetuskapasiteettimme sopeuttamiseksi vallitsevaan tilanteeseen. Lisäksi olemme tehneet muita säästötoimenpiteitä säilyttäen kuitenkin samalla kykymme toimittaa suurempia määriä tilanteen muuttuessa. Olemme siis täydessä valmiudessa nousukauteen talouden rattaiden saattaessa melko piankin pyörähtää taas kunnolla käyntiin.

Suuri panostuksemme uuteen toiminnanohjausjärjestelmään (ERP = Enterprise Resource Planning) on edennyt lähes harppauksittain kaikessa toiminnassamme ja keskittymisemme tähän kehitystyöhön jatkuu vahvana. Odotamme lähiaikoina voivamme käyttää uutta järjestelmäämme täysipainoisesti, jolloin voimme tarjota myös asiakkaillemme entistä useampia uusia sovelluksia. On ilahduttavaa, että myös kuljettajamme pitävät uutta järjestelmäämme käyttäjäystävällisenä ja heidän työtään helpottavana. Uuden järjestelmän käyttöönotto on siis kokonaisuudessaan siihen liittyneestä suuresta työmäärästä huolimatta sujunut hyvin.

Nyt odotamme kaikki hyvin ansaitsemaamme lomaa ja kesää. Syksyllä Powder-Transilla on edessä monia yrityksen äskettäin julkaiseman vuoteen 2030 ulottuvan uuden strategian mukaisia mielenkiintoisia uusia hankkeita. Hankkeita, joista on etua sekä henkilökunnalle että asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Antoisaa ja rentouttavaa kesää!

Fredrik Blomqvist