Powder-Trans förstärker operativa ledningen

Nyheter

Powder-Trans förstärker operativa ledningen

Bolagets nuvarande transport- och personalchef Christian Blomqvist har utnämnts till operativ direktör för Powder-Trans koncernen. Denna befattning är ny i koncernen och Christian ansvarar i den nya uppgiften såsom tidigare för både transporterna och personalen samt nu även en del andra operativa uppgifter inom koncernen.

     Med den utökade befattningen kommer bolagets ledning att breddas och verkställande direktören Fredrik Blomqvist att i större utsträckning än tidigare kunna ägna sig åt den strate-giska utvecklingen av Powder-Trans koncernen. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.