Med ny strategi mot framtiden

Nyheter

Med ny strategi mot framtiden

Powder-Trans koncernen har utarbetat en ny strategi för bolagets utveckling fram till år 2030. Under de kommande sex åren skall Powder-Trans tillsammans med er alla fortsätta sin framgångsrika utveckling. Målsättningen är att även på 2030-talet vara ett ledande företag inom pulvertransporter i Norden och en betydande aktör i hela Europa.

För att stöda detta utvecklingsarbete har Powder-Trans ägare även beslutat att utöka sin styrelse med sakkunnig expertis från både Finland och Sverige. Operativt har vi infört en ny organisation under ledning av egna chefer i Finland och Sverige. Med detta förstärker vi vår närhet till kunderna och deras verksamhet.

Om allt detta och händelser inom bolaget under år 2023 kan ni läsa mer i ledaren och artiklarna i det nyutkomna numret av vår tidning TEAM. Läs e-tidningen här eller vår pappersversion, som kommit med posten inför julen till alla våra kunder, leverantörer, personal och övriga samarbetspartners.

Tack för detta år! En riktigt God Jul och ett framgångsrikt Gott Nytt År till er alla!

Fredrik Blomqvist

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.