Nytt bokföringsprogram infördes med nya resurser

Nyheter

Nytt bokföringsprogram infördes med nya resurser

Powder-Trans införde i slutet av fjolåret ett nytt bokföringsprogram och under vintern och våren har ekonomiavdelningen även fått nya personella resurser. Annukka Kaunonen-Lehtonen har tillträtt som ny bokförare och Sari Lähteenmäki har utökat avdelningens resurser i egenskap av ekonomifunktionens nya assistent.

Sari Lähteenmäki (t.v) och Annukka Kaunonen-Lehtonen är nyanställda på Powder-Trans ekonomiavdelning. 

Powder-Trans på alla områden utökade verksamhet kräver både nya effektivare datoriserad kapacitet och utökade personella resurser. Ett nytt bokföringsprogram, som planerats redan under en längre tid kunde tas i bruk senaste höst. Detta innebar att det manuella arbetet kunde minskas, info sammanfördes på ett och samma ställe och både uppföljning och analys fick mer resurser. Det nya programmet innebär också att samma program fungerar över hela Norden, som utgör en viktig del för Powder-Trans allt mera internationella verksamhet.

Programmet innebar i praktiken att bolaget fick ett bättre flöde i hanteringen av fakturor och betalningar, såsom även att mer av det manuella arbetet automatiserades, olika steg föll bort och risken för misstag minskade. Utvecklingen stannar inte här utan efter detta väntar införandet av bättre rapporteringssystem och Business intelligence verksamhet för att uppnå en ännu bättre budgeterings- och planeringsprocess.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kiva, että haluat kommentoida artikkeleita. Muista kuitenkin hyvät käytöstavat ja se, että olet itse vastuussa kirjoituksestasi.